Over ons


Zomer 2020 toen wij allemaal thuis zaten i.v.m. (ik ga het toch echt noemen....) corona zijn wij begonnen met onze hobby sieraden maken. Het begon met wat armbandjes en al snel kwamen er ook kettingen, enkelbandjes en zonnebrilkoorden bij. We openden een instagram pagina en af en toe verkochten wij wat leuke setjes waardoor wij weer nieuwe kralen konden bestellen. Een eigen winkeltje was voor ons een droom!

 

In februari 2022 is mijn prachtige dochter Lova geboren. Wat een hoop spullen heb je nodig voor een baby. Eigenlijk moet ik zeggen wat een leuke spullen heb je nodig voor je baby. Al die kleuren en prints. Geweldig! Zo kwamen wij er ook achter dat je speenkoorden zelf kunt maken. Aangezien Lova al twee speenkoorden heeft, moest ik toch iets bedenken voor mijn creativiteit. Er zijn zo veel verschillende combinaties te bedenken! Een eigen winkeltje begon dan toch weer te kriebelen.

 

Met trots kan ik zeggen dat in augustus 2022 een droom werkelijkheid is geworden. Little Lova! Een webshop waar je vrijwel alles kunt vinden voor jouw kleintje. Natuurlijk moeten moeders (en zeker ook meiden/vrouwen) zichzelf niet vergeten (& vaders/mannen, vrouwen houden ervan om verrast te worden). Houdt de webshop en socials in de gaten want de komende tijd zullen wij het assortiment gaan uitbreiden. 

 

Regelmatig kun je ons ook tegenkomen op een braderie of marktje. Op onze evenementen pagin zie je waar wij wanneer staan. Wij proberen altijd nieuwe items die nog niet in de webshop staan mee te nemen. Je hebt dan echt een primeur! 

HAPPINESS IS....

RECEIVING WHAT YOU ORDERED ONLINE

Little Lova

Burgemeester van Esstraat 81

3195 AB Pernis

 

kvk: 86406388

Btw-id: NL004243598B83 

 

info@littlelova.nl

06-45968535