Service


Algemene voorwaarden

 

Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Little Lova en op elk tot stand gekomen overeenkomst tussen Little Lova en de consument. Tenzij Little Lova en de consument schriftelijk akkoord zijn gegaan met andere voorwaarden. In deze algemene voorwaarden worden de meest voorkomende situaties beschreven. Mocht er een situatie tussen Little Lova en de consument voordoen die niet in deze algemene voorwaarden beschreven staan, dient de situatie te worden beoordeeld naar de meest in de buurtkomende situatie van deze algemene voorwaarden. Aan eventueel overeengekomen uitzonderingen kunnen geen rechten voor toekomstige transacties ontleend worden.


Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van de algemene voorwaarden van Little Lova aan de consument beschikbaar gesteld tijdens het doen van een bestelling. Het accepteren van een de algemene voorwaarden en/of een aanbieding houdt in dat de consument de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden aanvaardt.

 

Prijzen en aanbiedingen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, mag Little Lova de prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden wijzigen. Consumenten kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden. 

Verzendkosten

Standaard verzendkosten NL €3,95. Als de koper meerdere artikelen bestelt, blijft de hoogte van de standaard verzendkosten gelijk. Gratis verzending vanaf €40. Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen. De bestellingen kunnen iedere maandag en dinsdag avond tussen 18.00 en 19.00 uur afgehaald worden. Neem van te voren contact met ons op. Standaard verzendkosten België €5,95. Als de koper meerdere artikelen bestelt, blijft de hoogte van de standaard verzendkosten gelijk. Gratis verzending vanaf €50. Standaard verzendkosten Duitsland, Frankrijk en Luxemburg €9,95. Gratis verzending vanaf €60. 

Retourneren

Het retour sturen van een product/producten is voor eigen risico van de consument. Gepersonaliseerde producten en tweedekans producten kunnen niet geretourneerd worden. De retourzending moet worden aangemeld via de e-mail. De consument geeft aan welke producten worden teruggestuurd met vermelding van de retour reden. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op de terugbetaling. De terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen.

 

E-mail:

info@littlelova.nl

 

Retouradres:

Little Lova

Burgemeester van Esstraat 81

3195AB Pernis

 

Leveringen en Reclamatie

Little Lova streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Voor gepersonaliseerde bestellingen streeft Little Lova ernaar om het product binnen 1- 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden met PostNL, DHL of DPD. U kunt ervoor kiezen om de levering naar een afhaalpunt van PostNL, DHL of DPD te laten verzenden. Wanneer op voorhand bekend is dat de levertermijnen niet gehaald kunnen worden, zal dit kenbaar gemaakt worden via de website, e-mail of sociale media. Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Little Lova is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van de aangekondigde levertermijnen. Indien een bestelling voor een bepaalde tijd nodig is, voor bijvoorbeeld een speciale gelenheid, raden wij aan om eerst contact op te nemen met Little Lova. Het in ontvangst nemen en verzenden van de bestellingen wordt met de grootste zorgvuldigheid gedaan door Little Lova. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet volledig geleverd wordt of dat er iets mis is. De consument dient binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Little Lova. Na 3 dagen vervalt het recht op herroeping. Little Lova zal daarna ten alle tijde proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de consument op de best mogelijke manier op te lossen. 

Little Lova is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers. 

Betalingsmogelijkheden 

De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat de consument het aanbod aanvaardt, voldoet aan de gestelde voorwaarden, de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd en de betaling voltooid. Dit wordt bevestigd per e-mail. Het voltooien van de betaling wordt via de webshop gedaan met IDEAL, Paypal, Bancontact of Klarna. Voor betalingen met Klarna is het belangrijk om eerst de privacyverklaring door te nemen. Acties via sociale-media of persoonlijke benadering worden voltooid via een betaalverzoek. Little Lova accepteert betalingen van Nederlandse banken.

 

Aansprakelijkheid

Little Lova is niet aansprakelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Little Lova. Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overeenkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet, sociale media of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de consument en Little Lova, dan wel Little Lova en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen de consument en Little Lova, is Little Lova niet aansprakelijk tenzij er sprake mocht zijn tussen opzet of grove schuld van Little Lova.

 

Overmacht

Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop Little Lova geen invloed kan uitoefenen en daardoor niet in staat is verplichtingen na te komen. Little Lova heeft het recht om zich te beroepen op overmacht indien de omstandigheid die nakoming van de overeenkomst hindert intreedt nadat Little Lova de overeenkomst had moeten nakomen. Als de periode waarin de overmacht zich voordoet langer dan twee maanden duurt, heeft zowel de consument als Little Lova het recht de overeenkomst, zonder enige verplichting tot het betalen van een schadevergoeding, de koop te ontbinden. 

Het aanbod

Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden niet. Little Lova maakt gebruikt van afbeeldingen bij het aanbod. De afbeeldingen zijn een waarheidsgetrouwe weergave. Little Lova kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van het product. Alle afbeeldingen, specificaties en gegevens in het aanbod zijn een indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 

De sieraden en speenkoorden van Little Lova zijn handgemaakt. De sieraden hebben een standaard maat. De armbanden, kettingen en enkelbandjes kunnen met enkele millimeters afwijken van de maat door het patroon. De zonnebrilkoorden kunnen met enkele centimeters afwijken van de maat. Deze producten kunnen niet tegen (veel) water. Houdt de sieraden niet om tijdens het douchen/zwemmen en pas op met veelvuldig handen wassen. De speenkoorden kunnen schoongemaakt worden met een doekje. 

Gepersonaliseerde producten worden met zorg gemaakt. Het is belangrijk dat het invullen van de naam met enige aandacht wordt gedaan. Little Lova neemt de gespelde naam precies over. Het is niet mogelijk om na verwerking van het gepersonaliseerde product fouten die door de consument gemaakt zijn te herstellen. Uiteraard kunnen de producten opnieuw besteld worden met de goede naam. 

Toepasselijk recht

Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

 

Privacy

Little Lova respecteert de privacy van alle consumenten/gebruikers van de webshop en sociale media kanalen en behandelt met grote zorg vertrouwelijk de informatie die wordt gegeven. De persoonsgegevens van de consument worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. Foto's worden alleen gebruikt voor marketingdoeleinden met schriftelijke toestemming van de consument. De afbeeldingen/foto's van Little Lova mogen niet gebruikt worden voor eigen gebruik.